Aparate de respirat cu furtun de aductie


Operatiile de lucru de lunga durata in zone toxice sau cu deficit de oxigen sunt posibile cu sisteme de aductiune aer. Se pot folosi sisteme de respirat cu aductiune aer proaspat sau sisteme de respirat cu aductiune aer comprimat din reteaua de aer comprimat sau din butelii de aer comprimat.
Unul sau mai multi utilizatori pot fi alimentati simultan, iar echipamentele pot fi folosite pentru o gama variata de aplicatii cum ar fi: intretinere, decontaminare, tratamentul canalelor uzate.

Echipamentul de respirat liber aer curat de le distanta cu masca faciala tip X-plore 6300 EPDM/PMMA sau 6530 EPDM/PC si furtun de 5, 10 sau 20 de metri, conform DIN EN 138, nu necesita echipamente aditionale (Compresor, Conectare la curent electric etc.).
Extrem de economic, fara piese de uzura, pentru mobilitate in utilizare, de exemplu in recipiente, silozuri, canale etc.

Echipamentul este compus din:
1. Harnasamentul ce contine centura cu bretele, furtun de respiratie care se conecteaza de la centura la masca, componenta de legatura rotativa cu cirlig, palnie de absorbtie cu fir de otel, carabiniera, totul in valiza de depozitare.
2. Furtun de aductiune de 5, 10 sau 20m la alegere.
3. Masca.

Home > Aparate de respirat cu furtun de aductie
Masca Dräger X-plore 6300 EPDM/PMMA
Pret: 347,00 Lei
Harnasament
Harnasament Cod: 155500
Pret variabil
Furtun de la centura in mediu curat L=5m.
Pret variabil
Furtun de la centura in mediu curat L=10m
Pret variabil
Furtun de la centura in mediu curat L=20m.
Pret variabil